Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με άνοια, ανακοίνωσε η οικογένειά του

“Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση της αφασίας του Μπρους την άνοιξη του 2022, η κατάσταση έχει προχωρήσει και πλέον έχουμε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD)”, ξεκίνησε γράφοντας η κόρη του, Ράμερ Γουίλις.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Μπρους Γουίλις, 67 ετών, διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, ανακοίνωσε, σήμερα Πέμπτη, η κόρη του Ράμερ Γουίλις, με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram.

Στην ανάρτηση αποκαλύπτεται ότι η ασθένεια του πατέρα της έχει επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες και έχει εξελιχθεί σε άνοια. “Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση της αφασίας του Μπρους την άνοιξη του 2022, η κατάσταση έχει προχωρήσει και τώρα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD)”, ξεκίνησε γράφοντας.

“Δυστυχώς, τα προβλήματα επικοινωνίας είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει ο Bruce. Αν και αυτό είναι οδυνηρό, είναι ανακούφιση που επιτέλους έχουμε μια σαφή διάγνωση”, σημείωσε η κόρη του.

Ήδη από τον Μάρτιο του 2022, η οικογένεια του καλλιτέχνη είχε αποκαλύψει, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ότι ο Μπρους Γουίλις θα “αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας” και είχε “διαγνωστεί με αφασία” και επηρέαζε τις γνωστικές του ικανότητες.

Το σημείωμα, που κοινοποιήθηκε τότε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαίωνε επίσης ότι ο ηθοποιός είχε αποφασίσει να “αποχωρήσει από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά γι’ αυτόν”.