Μητσοτάκης Ανακοινώνει: Μείωση 50% του Τέλους Επιτηδεύματος για Κέρδη Πάνω από το Κατώτατο Όριο από το 2024

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε μια σημαντική οικονομική αλλαγή που θα έρθει στην Ελλάδα από το 2024. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη μείωση κατά 50% του τέλους επιτηδεύματος για τα κέρδη που υπερβαίνουν το κατώτατο όριο.

Αυτή η αλλαγή αναμένεται να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ελληνική οικονομία, καθώς θα επηρεάσει τη φορολογία των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών που έχουν κέρδη πάνω από το κατώτατο όριο. Η μείωση του τέλους επιτηδεύματος θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επένδυση.

Η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία, καθώς η χώρα προσπαθεί να ανακάμψει από τις συνέπειες της πανδημίας του COVID-19. Αυτή η μείωση των φόρων θα μπορούσε να παρέχει την απαραίτητη ανακούφιση για πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Releated

Ποιος είναι ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας;

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντα του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, φέρνοντας μαζί του μια νέα προοπτική και δυναμική στην εξωτερική πολιτική της χώρας. Με πλούσια εμπειρία στον τομέα της πολιτικής και της νομικής επιστήμης, ο Γεραπετρίτης αναμένεται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στις διεθνείς σχέσεις της Ελλάδας. Η πρόσφατη συνάντησή του με τον Υπουργό […]

Η Σημασία των Θαλάσσιων Πάρκων για την Τουρκία: Μια Νέα Προοπτική

Η πρόσφατη δήλωση του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, προς το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, έφερε στο προσκήνιο τη σημασία των θαλάσσιων πάρκων για την Τουρκία. Ο Φιντάν τόνισε ότι τα θαλάσσια πάρκα αποτελούν μια αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα για την τουρκική κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για προστασία και διατήρηση αυτών των περιοχών. Η Τουρκία θεωρεί τα θαλάσσια […]