Μητσοτάκης Ανακοινώνει: Μείωση 50% του Τέλους Επιτηδεύματος για Κέρδη Πάνω από το Κατώτατο Όριο από το 2024

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε μια σημαντική οικονομική αλλαγή που θα έρθει στην Ελλάδα από το 2024. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη μείωση κατά 50% του τέλους επιτηδεύματος για τα κέρδη που υπερβαίνουν το κατώτατο όριο.

Αυτή η αλλαγή αναμένεται να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην ελληνική οικονομία, καθώς θα επηρεάσει τη φορολογία των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών που έχουν κέρδη πάνω από το κατώτατο όριο. Η μείωση του τέλους επιτηδεύματος θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για ανάπτυξη και επένδυση.

Η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη έρχεται σε μια κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία, καθώς η χώρα προσπαθεί να ανακάμψει από τις συνέπειες της πανδημίας του COVID-19. Αυτή η μείωση των φόρων θα μπορούσε να παρέχει την απαραίτητη ανακούφιση για πολλές επιχειρήσεις και επαγγελματίες.

Releated

Πόσα ματς υπάρχουν στη Super League;

Η Super League, μια από τις πιο δημοφιλείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, προσφέρει στους θεατές μια πληθώρα αγώνων κάθε σεζόν. Αλλά πόσοι αγώνες πραγματοποιούνται στην Super League κάθε χρόνο; Ας εξετάσουμε αυτό το θέμα πιο αναλυτικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της Super League, κάθε ομάδα παίζει 38 αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν4. Αυτό σημαίνει […]

Η Σούπερ Λιγκ σε Παύση: Μια Προσπάθεια για Καθαρότερο Ποδόσφαιρο

Σε μια απρόσμενη κίνηση, ο Ευάγγελος Μαρινάκης ανακοίνωσε ότι οι αγώνες της Σούπερ Λιγκ θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών για τους επόμενους δύο μήνες1. Αυτή η απόφαση, που μπορεί να φαίνεται αυστηρή, είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την καταπολέμηση της παραβατικότητας σε όλες τις μορφές της, είτε αυτή εκδηλώνεται εντός είτε εκτός γηπέδων1. Η προσπάθεια […]